Prijave

2. pohod za vEC MOčnih utripov odpovedan zaradi večanja števila okužb in mnenja NIJZ! Se vidimo prihodnje leto!

Rok prijav: četrtek, 24. september 2020
Število prijav: 22

PRIJAVITE SE ZDAJ!

[POHOD ODPOVEDAN zaradi večanja števila okužb in mnenja NIJZ. Se vidimo prihodnje leto!]

Pohod v dolino Tamar (od Planice do Doma v Tamarju)

Prisrčno vas vabimo, da se nam skupaj z vašimi družinami, prijatelji, znanci pridružite na 2. Pohodu za vEC MOčnih utripov ter besedo o dogodku tudi razširite. 

Z akcijo želimo v prvi vrsti seznaniti širšo slovensko javnost z metodo ECMO, obenem pa je akcija organizirana tudi v podporo bolnikom in zdravstvenemu osebju, ki to zdravljenje izvaja. Upamo, da bo akcija postala tradicionalna in da bomo združili prijetno s koristnim ter ECMO kot možnost zdravljenja približali tudi nestrokovni javnosti.Sredstva zbrana s prijavninami in donacijami želimo nameniti nakupu aparata za kontinuirano spremljanje možganske aktivnosti.

  • KDAJ? Sobota 26.9.2019 ob 10.00 uri.
  • KJE? V Planici na parkirišÄu ob skakalnicah.
  • KAM? Pohod do Doma v Tamarju
  • KDO? Vsi, ki bi radi združili prijetno s koristnim v eni najlepših slovenskih dolin.
  • ZAKAJ? V podporo zdravljenju, ki lahko rešuje življenja.

Prijava

Prijavni obrazec lahko izpolni le odrasla oseba — zase, za prijatelja ali za svojega otroka. ÄŒe prijavljate svojega otroka, prosimo v obrazec vnesite otrokovo ime in letnico rojstva. Ko boste izpolnili prijavni obrazec, boste prejeli obvestilo o uspešno oddani prijavi. Po nakazilu prijavnine na spodnji račun bo prijava uspešno zaključena. Račun za plačano prijavnino vam bo poslan po e-pošti. ÄŒe potrebujete originalni račun, nam to sporočite in poslali vam ga bomo po pošti. 

Prijavnina in dobrodelni prispevki

Prijava za odrasle znaša 15 €, za otroke je udeležba brezplačna. Spletne prijave z zgornjim obrazcem in plačilom preko nakazila bodo odprte do vključno četrtka 24.9.2019. V prijavnini DDV ni obračunan po 12. točki 42. člena ZDDV-1. ÄŒe želite naročiti tudi majico dogodka, jo lahko dobite za ceno 10 €. Z nakupom majice 100% prispevate za korist akcije. ÄŒe lahko prispevate več, bo vaša pomoč dobrodošla. Najlepša hvala za vašo pomoč in podporo!


Prijavnino in dobrodelne prispevke, prosimo, nakažite na:

  • Društvo Iatros, društvo za napredek v medicini, Strossmayerjeva 10, 1000 Ljubljana
  • TRR: SI56 0201 0009 0544 907 (odprt pri NLB)
  • SKLIC: SI00 28092019
  • NAMEN: pohod ECMO